Hopp til innholdet

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://fabelspel.rekkevidde.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Når du sender inn et kontaktskjema oppgir du navn og e-postadresse. Disse oppbevarer vi i opp til seks måneder av årsaker som har med kundeservice å gjøre, for eksempel å kunne svare på din henvendelse. Denne informasjonen blir ikke brukt til markedsføring, og vi hverken videreformidler eller selger informasjonen til tredjepart.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi samler ikke inn noe analyseinformasjon.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine opplysninger med noen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som sender oss en melding gjennom kontaktskjema lagres det også personopplysninger som de oppgir skjemaet. Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. Kontaktskjema-oppføringer blir lagret i opp til seks måneder.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan når som helst be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

For å kontakte oss kan du sende en mail til web alfakrøll rekkevidde dott no